از پاکستان تا آفریقای جنوبی

عناوین این مطلب
    برای شروع تولید جدول مطالب ، یک هدر اضافه کنید
    Scroll to Top

    جهان فولاد؛ ۱۶ سال توسعه، ۱۶ سال صادرات

    شرکت جهان فولاد غرب اولین واحد تولیدی احداث شده توسط گروه شُکری است. کلنگ احداث این مجتمع سال ۱۳۸۳ به زمین زده شد. ۳ سال بعد یعنی ۱۳۸۶ کارخانه‌ای متولد شد که خیلی زود نامش در استان کرمانشاه بر سر زبانها افتاد؛ امروز گروه شکری یکی از بزرگترین مجموعه‌های صنعتی کشور می باشد اما خیلی‌ها هنوز آنرا به اسم جهان فولاد غرب می‌شناسند.

    جهان فولاد غرب شناسنامه گروه شُکری و در واقع نقطه آغاز یک حرکت عظیم صنعتی است که در صنعت فولاد کشور حرف های زیادی برای گفتن دارد .

    ظرفیت اسمی این واحد ۳۰۰ هزار تن در سال تولید انواع مقاطع فولادی شامل تیرآهن، ناودانی، نبشی و میلگرد است و رقم اشتغالزایی مستقیم جهان فولاد غرب هم‌اکنون به ۴۰۰ نفر رسیده است.

    از جمله نقات قوت و توفیقات مجتمع جهان فولاد توانمندی صادراتی آن است که توانسته از همسایگان غربی تا شرقی و حتی فرامنطقه‌ای را پوشش دهد.

    به گفته مدیرعامل کارخانه، جهان فولاد غرب یک واحد صادرات محور است و از ابتدا با توجه به نزدیکی به مرز عراق بر مبنای صادرات به این کشور احداث شد اما رفته رفته با اتکا به کیفیت مطلوب و برنامه‌ریزی صحیح، صادرات آن به کشورهای دیگر نیز گسترش یافت.

    توسعه و صادرات شرکت جهان فولاد

    در کارنامه جهان فولاد غرب هم‌‌اکنون صادرات به کشورهای زیادی از جمله عراق، ترکیه، آفریقای جنوبی، افغانستان، پاکستان، عمان و گرجستان دیده می‌شود.

    یکی دیگر از ویژگی‌های جهان فولاد غرب توسعه مداوم و همیشگی آن بوده بطوریکه مدیرعامل کارخانه می‌گوید نمودار جذب نیرو در این مجتمع همواره سیر صعودی داشته است و امروز تنها در این واحد از گروه صنعتی شُکری بیش از ۴۰۰ نفر مشغول به کار هستند.

    ایشان با بیان اینکه جهان فولاد تا امروز توانسته با اتکا به مدیریت عالمانه و همت نیروهای خستگی‌ناپذیر خود از بحرانهای متعددی بسلامت عبور کند تصریح کرد در هریک از بحرانهای اقتصادی پیش آمده بسیاری از کارخانجات مشابه ناچار به تعطیلی یا تعدیل نیرو شدند.

    وی افزود سال گذشته با دستیابی به توانمندی تولید تیرآهن مدل IPN که نوعی تیرآهن با استحکام و مقاومت بسیار بالا محسوب می‌شود، خود را بعنوان اولین تولیدکننده بخش خصوصی کشور و در مجموع بعد از اصفهان دومین تولیدکننده این محصول در ایران معرفی کردیم، با این موفقیت توانستیم به کشور ترکیه که یکی از قدرت‌های فولادی جهان محسوب می‌شود محصول صادر کنیم و در واقع به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حالا به کشوری که روزی از آن تکنولوژی وارد کرده بودیم صادرات محصول داریم.

    مدیرعامل شرکت جهان فولاد غرب در ادامه با بیان چالش‌ها و مسائل پیش رو به مشکلات ارزی اشاره کرد و افزود مسئله بازگشت ارز حاصل از صادرات و اختلاف نرخ ارز در بازار آزاد با ارز نیمایی مشکلات زیادی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است، در شرایط فعلی هزینه‌های تولید با ارز آزاد انجام می‌شود اما محصول تولیدی باید با ارز نیمایی فروخته شود.

    امتیاز شما به این مطلب:
    /5

    واحد طراحی و مهندسی شرکت جهان فولاد غرب

    دیدگاهتان را بنویسید
    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند

    نام(ضروری)

    نوشته های مرتبط

    نوشته های اخیر

    ما را در اینستاگرام تلگرام یوتیوب آپارات دنبال کنید